Home / archiefcentraal / programma olsterfeest 13 t m 17 september rond

programma olsterfeest 13 t m 17 september rond

De aftrap, op woensdag, met de traditionele Appelloop, zal dit jaar worden bijgestaan door de appeltaartenbak-wedstrijd ‘Heel Olst bakt!’. Op donderdagavond kan u verder in de culinaire sferen met het dorpsdiner. Trakteer iemand op een zelfgemaakt maaltje in de feesttent of schuif aan bij een tafel met ‘eten uit andere culturen’. Op de vrijdagmiddag, die in het teken staat van het thema ‘Sportspektakel’ is er speciaal aandacht voor de jongste Olstenaren. De gezellige Olster jaarmarkt zal, als altijd, zaterdag plaats vinden.

Op zondagochtend is er een prachtige IJsselrit voor klassieke auto’s, brommers en wielrenners. De feesttent staat het hele weekend in het teken van de beste optredens en DJ’s. Hopelijk breken de Bökkers en de Beatcrooks, op vrijdag, de tent niet helemaal af. Want op zaterdagavond komt de ultieme live-sensatie Royal Beat!

Op zondagmiddag zorgen de Twentse Toppers en Cool24 voor de perfecte afsluiting van het OlsterFeest! Kaartjes voor de vrijdag en zaterdag zijn online te bestellen. Vanaf 2 september zijn er voor de zaterdagavond ook kaartjes te koop bij de Multimate, boekhandel Korten en de Santekraam in Olst. Kijk voor meer informatie, aanmeldingen en het gehele programma van het OlsterFeest op onze website www.olsterfeest.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.