prachtige start sukerbietenfeest

Naast de kinderrommelmarkt en braderie staat de woensdag van het Sukerbietenfeest natuurlijk ook in het teken van de Ludieke Veiling. Onder leiding van de veilingmeesters passeerden zeer diverse kavels voor het publiek met soms een ludieke kavel. Van waardebonnen tot een Opel Corsa, van een weekend reisje tot een Volkswagen Polo. Deze polo was overigens, in tegenstelling tot wat velen dachten, geen auto maar een shirtje. Hierop was het Volkswagen logo gedrukt. Zowel het publiek als de koper konden hierom hartelijk om lachen.

In de avond ging het programma nog even door. In de kleine tent was er een vette party voor de tieners uit het dorp. DJ Hitch achter de draaitafel en enthousiaste jongens en meiden op de vloer, oftewel: een geslaagd feestje! Op het grasveld stroomde het publiek naar de heren van Symphony of Fire, die door middel van onder andere gasontbranding en hoogspanning prachtige beats en melodieën lieten klinken. Deze spectaculaire en zeker vlammende muziekshow liet zelfs de stoerste kijkers sidderen van plezier! Met nog vier dagen te gaan was dit slechts het begin van een prachtige week!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.