poll schaf pretstudies of kansloze studies af

Daarom luidt de poll van deze week:

[poll id=202]

Wij zijn benieuwd wat u vindt van de zogeheten pretstudies of kansloze studies. Zou u als ouder ingrijpen wanneer uw kind voor een pretstudie kiest? Of mag uw kind het zelf bepalen, zolang hij/zij het maar leuk vindt?

Beroepsverbod
De poll van vorige week was: Een beroepsverbod moet voor de hele Europese Unie gelden. Een grote meerderheid is het met deze stelling eens, namelijk 72.1%. De overige 27.9% is het er niet mee eens.

Erik Groen reageerde als volgt op de poll: “Mijn eerste reactie is eens, want je wil geen dierenmishandelaar in je omgeving / land. Maar ik kan niet overzien wat de gevolgen zijn op andere gebieden en het allerbelangrijkste: Dit geeft Brussel weer meer invloed op de interne Nederlandse regelgeving. Ik vind dat Nederland per geval een zelfstandige afweging moet maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.