open monumentendag in haarle

Van 11.00 tot 16.00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats in, rond en op het gebouw van CAVV Zuid-Oost Salland. Zo zijn er demonstraties van verschillende ambachten:bijenkorven en tenen manden maken, imkerij,dorsen met de vlegel, klompen maken, kaas bereiden, spinnen en vilten.

Daarnaast presenteren boerenorganisaties zich bij infostands en een film kunnen bezoekers een kijkje nemen in het (vroegere) boerenleven in Haarle. Ook zijn er verschillende fotoexposities en zijn er tractoren te bewonderen.

Tijdens een rondleiding door de fabriek kunt u bovenop de silo genieten van het uitzicht over Haarle. De entree voor de activiteiten is gratis. Stichting Marke Haarle ontvangt graag een vrijwillige bijdrage voor haar werk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.