open huis kettlebell sport circuittraining in de spil

Kettlebell Sport & Training is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar. Er wordt die middag een afwisselend, dynamisch en veelzijdig programma gepresenteerd. Doel is om een ieder te inspireren om vanaf september duurzaam deel te gaan nemen aan deze bijzondere dynamische krachtsport.

Deelname aan deze clinics is gratis en na afloop staat er voor iedere deelnemer een gezonde snack/drinken klaar. Tijdens de clinics onderga je in een klein uur tijd een full body workout! De eerste clinic wordt gehouden vanaf 14.15 uur, de tweede vanaf 15.15 uur en de derde vanaf 16.15 uur. Als je deel wilt nemen aan één van deze clinics tijdens het Open Huis meld je dan vooraf aan via nico@uni-coach.nl met de gewenste clinic en tijd, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Unicoach doet aan Small Group Training en Personal Coaching. Mocht je, na het Open Huis, interesse hebben om vanaf de maand september wekelijks aan deze dynamische krachtsport te willen deelnemen in De Spil, meld je dan aan via nico@uni-coach.nl. We gaan daadwerkelijk van start in de Sportzaal (klein, 25 x 11 m) van De Spil bij aanmelding van minimaal acht deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers per clinic is gesteld op tien deelnemers. Mochten er meer dan tien aanmeldingen zijn dan wordt er, indien mogelijk, een tweede groep samengesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.