op heidesafari met staatsbosbeheer

Om van dit schouwspel te kunnen genieten worden er allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de beleefweken van de Sallandse Heuvelrug van 19 augustus t/m 3 september 2017. De Paarse Loper wordt voor bezoekers uitgerold en de loper opent ook de spreekwoordelijke deuren om alles wat paars is te kunnen zien, proeven, ruiken en ervaren. Alle activiteiten, paarse overnachtingen en arrangementen staan op https://staging2.paarseloper.nl. Ook bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal worden diverse activiteiten georganiseerd.

Onder andere de heidesafari, een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) de heide en het bos van de Sallandse Heuvelrug in de tijd dat de heide prachtig bloeit.

De start is om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Ver lopen hoeven de deelnemers niet, maar er is wel veel ontdekken! De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.

In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Tijdens deze heidesafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op de website van Staatsbosbeheer.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.