nog beperkte ruimte voor standhouders op de salland natuur fair

Inmiddels is de demonstratie en activiteitenprogramma rond en zullen er bijna honderd unieke standhouders aanwezig zijn die zich presenteren op de fair. Allen met hart voor natuur en landschap.

Aanmelding
Er is nog beperkt ruimte voor nieuwe bijzondere standhouders. Ben je standhouder met hart voor landschap en natuur? Verkoop je streekproducten, heb je bewonderenswaardige dieren en/of is je organisatie gericht op duurzaamheid? Meld je dan voor 15 augustus 2017 aan als standhouder via het inschrijfformulier (http://staging2.sallandnatuurfair.nl/inschrijven-standhouders.html) op de website van de Salland Natuur Fair.

Hart voor natuur en landschap
De Salland Natuur Fair is ontstaan door een samenwerking van diverse natuurorganisaties in Salland die één ding gemeen hebben: hart voor natuur en landschap. Natuurbeschermers, jagers, agrariërs en andere ‘buitenliefhebbers’ ontmoeten elkaar tijdens deze jaarlijkse fair. De fair omvat een grote braderie waarbij standhouders, gerelateerd aan de natuur, hun binding met de natuur uit kunnen beelden. Extra aandacht gaat uit naar duurzaamheid, streekgebonden producten, oude ambachten en bijzondere diersoorten. Daarnaast zijn er doorlopende shows in de grote demonstratiebak en worden er gratis activiteiten en workshops voor kinderen georganiseerd. Inmiddels is de fair uitgegroeid tot een evenement dat je niet mag missen, jaarlijks verwelkomen we enkele duizenden bezoekers: jong en oud!

Contact
Heb je vragen over de Salland Natuur Fair en/of over de inschrijfmogelijkheden? Neem contact op met de standhouderscommissie via standhouder@sallandnatuurfair.nl. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Salland Natuur Fair 2017? Volg het evenement dan op Facebook.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.