nieuwe ras avonden bij jongerencentrum traxx

De doelgroep van RAS bestaat uit tieners en jongeren met autisme. Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschap is moeilijk voor deze jongeren. Door dit initiatief wordt het mogelijk gemaakt om onder begeleiding contact te hebben met andere leeftijdsgenoten. Tijdens deze avonden kun je geheel jezelf zijn.

“Wij willen dat de jongeren op een laagdrempelige manier in een vrije, ongedwongen setting met elkaar kennis kunnen maken, lol hebben zoals elke jongere dat wil en doet, maar dan met een beetje hulp van ons. De begeleiding bestaat uit professionals.”

Hoe ziet een RAS avond eruit? Je kunt darten, poolen, gamen en verschillende bordspelen spelen. Als je geen spelletjes wil spelen is er natuurlijk altijd ruimte om gezellig te kletsen, muziek te luisteren en een drankje te drinken. Consumpties zijn te koop.

Er zullen tieners en jongeren zijn die zich herkennen in dit verhaal, maar niet de diagnose autisme hebben. De RAS is ook bedoeld voor tieners en jongeren die zich prettig voelen in een kleine setting met weinig prikkels.

De resterende data voor dit jaar zijn: 2 september, 30 september, 21 oktober en 24 november. Het gaat hier om een besloten avond. Aanmelden voor deze avonden kan per avond via i.waanders@wijz.nu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.