nieuw in de app store de pompdagen app

Na het lezen van dit bericht is het ze ongetwijfeld volkomen duidelijk geworden. Precies drie weken voor aanvang van de Pompdagen heeft de mediacommissie van de Stichting Heija woensdagavond een speciale Pompdagen-app gelanceerd. De app is gratis te downloaden vanuit de App Store.

Het officiële moment ging misschien aan vele Heinoërs voorbij, maar daarna ontplofte Facebook zo ongeveer. In twintig minuten tijd was het bericht over de lancering van de app al duizend keer bekeken en geliked. Dat wordt alleen nog maar meer nu via de Facebookpagina van de Pompdagen ook een pre-movie is gelanceerd.

De Pompdagen app geeft veel informatie over het programma en allerlei wetenswaardigheden. In de aanloop naar het dorpsfeest wordt telkens nieuwe informatie gedeeld en tijdens de Pompdagen zijn er speciale acties, zoals een Pompselfiewedstrijd. Maak tijdens het feest een mooie Pompdagen-selfie en plaats deze via de app in een Polaroid-frame. Wie aan het eind van de Pompdagen via Facebook of Instagram de meeste likes heeft, ontvangt een mooie prijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.