Home / archiefcentraal / mc freewheels komt naar broekland

mc freewheels komt naar broekland

MC Freewheels organiseert onder het motto ‘MC Freewheels komt naar je toe’ elk jaar een toerrit in een buurtdorp van Heeten om ook de motorrijders uit deze dorpen de kans te bieden mee te rijden met een toerrit van de motorclub. Dit jaar zal dit zijn in Broekland tijdens het Broeklanderfeest, waar een mooie toerrit is uitgezet van ongeveer 150 kilometer.

De inschrijving is bij de café de Hoppe, Van Dongenstraat 9 in Broekland. Inschrijven kan van 9.00 tot 11.00 en kost € 5,-. Routes zijn gemaakt voor zowel Garmin als TomTom Rider en diegene die ze alvast vooruit wil ontvangen kan alvast mailen naar de toercommissie (toercommissie.mcfreewheels@gmail.com). De organisatie hoopt jullie allemaal te zien op 6 augustus om samen te genieten van een mooie rit.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.