materiaal welkom voor nieuwe film wesepe

De bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners van het dorp en regio een stukje film of foto’s aanlevert van een activiteit, een speciale gebeurtenis, een mooi stukje over het dorp en omgeving, over de vereniging, club, winkel of bedrijf. De stukjes film en foto’s kunnen gemaakt worden  met een smartphone of i-phone.

Deze kan men opsturen naar Fred Dijkgraaf via: freddijkgraaf@gmail.com of staging2.wetransfer.com. Het materiaal kan ook aangeleverd worden op een usb-stick die men kan afgeven aan Fred Dijkgraaf, Sichemstraat 8 in Wesepe. Voor meer informatie kan men bellen: 06-28401840.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.