maalderij bokkers op npo 1

Het bedrijf schreef op Facebook het volgende:

“Wij komen op NPO 1!
Nederland telt bijna 200.000 families die al tientallen of zelfs honderden jaren samen een bedrijf runnen. En geloof het of niet: zij vormen de kurk waar onze Nederlandse economie op drijft. Zij zorgen voor de helft van alle banen in ons land. Zakentycoon John Fentener van Vlissingen neemt ons in Allemaal Familie mee naar een dag uit het leven van enkele typische familiebedrijven.
Aanstaande maandag is de beurt aan de familie Bökkers, molenaars sinds 1789, de familie werd gevold in hun molenaarsbestaan door de NPO. Een kijkje in het reilen en zeilen in de maalderij, de bakkerij en alles wat er bij komt kijken in het programma Allemaal Familie.
Aanstaande maandag (21 aug) kun je kijken naar NPO 1 om 17.10 uur!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.