lemelervelds hoken

Een evenement waar iedere jonge Lemelervelder het hele jaar naar uitkijkt is natuurlijk de Badeendenrace. De eenden liggen aan de start, gespannen koppies langs het kanaal… ze zijn vertrokken!

Het is altijd spannend welke geel racemonster boven zichzelf uitstijgt en er met de prijzen vandoor gaat. Er zijn dit jaar zelfs meerdere baanrecords neergezet! Tegelijk met de badeendenrace was er Bossaball op het evenemententerrein.

De jeugd vermaakte zich hier op een enorm springkussen met trampolines en een volleybalnet met deze spectaculaire sport! Even later stroomde ook het overdekte terras vol met enthousiastelingen die dachten het beter te weten dan de andere teams. Oftewel: de Pubquiz stond op het punt te beginnen.

Het hele jaar waren de deelnemers in training om zoveel mogelijk zinloze feitjes in de kop te stampen, de gehele muziekbibliotheek te kennen en vervolgens de strijd aan te gaan tegen de andere 64 teams. Net als vorig jaar een enorm gezellige en geslaagde avond! Voorafgaand aan de Pubquiz was er nog het Ringsteken waar ruim twintig aanspanningen de strijd met elkaar aangingen om zoveel mogelijk punten te behalen.

Onder veel bekijks werd het een spannende strijd! Tijdens het Sukerbietenfeest van vorig jaar stond er een band op het podium die best wel leuk gevonden werd, of beter gezegd: geweldig. De rockers van Bökkers knalden het dak van het terras en na afloop werd backstage nog even nagepraat met de organisatie en de band.

“Volgend jaar maar weer? Doen we!” Resultaat was dus dat ook dit jaar de vele fans en veel ander enthousiast publiek de sfeer in de tent tot een hoogtepunt brachten en met ook het knetterende Sukerbeat in de bruine kroeg was het een oergezellige avond! Met nog 2 dagen te gaan is het Sukerbietenfeest nog in zijn hoogste versnelling en kan er zaterdag ook weer genoeg gezien en gedaan worden!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.