Home / archiefcentraal / lekker oudhollands in lemele

lekker oudhollands in lemele

Ambachtslieden in klederdracht laten oude tijden herleven. Denk aan houtsnijden, touwdraaien, midwinterhoorn maken, weven, wolknopen, spinnen, klompen maken, stoelen matten, manden vlechten, knipmutsen en glas in lood. Verenigingen en goede doelen proberen met activiteiten als sjoelen en de verkoop van oliebollen, knieperties, boeken en kruudmoes hun kas te spekken.

De markten duren telkens van 16.00 tot 21.30 uur. Op 9 augustus brengen De Stuwzangers uit Vilsteren liedjes ten gehore; op 16 augustus zijn de bekende streekzangers Aalt en Anja Westerman te gast en op 23 augustus zorgt Blaaskapel De Heujschudders voor gezellige muziek. Voor de schooljeugd is er elke keer een rommelmarkt en een springkussen. Goochelaar Magic John vertoont ook zijn kunsten. Meer informatie op www.oudhollandsemarktlemele.nl. Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje vorige week. Toen werd de markt opgeluisterd door De Bargzangers.

Meer informatie op www.oudhollandsemarktlemele.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.