Home / archiefcentraal / laatste voorbereidingen t uliefeest in hoonhorst in volle gang

laatste voorbereidingen t uliefeest in hoonhorst in volle gang

Op vrijdagavond 23 september begint het feestweekend. Op vrijdagavond kan iedereen genieten van de bulderende auto’s en rokende koppelingen tijdens de autotrek. Ook gaan de nostalgische trekkers van onze voorvaderen het proberen voor de sleepwagen om de PK’s aan het publiek te tonen.

Tussendoor zullen de Manne van Janne met een vrachtwagen van 1000 PK racen voor de sleepwagen. Na al dit spektakel staat het bier koud in de feesttent met live muziek. Hier zal zeer fout gefeest worden met de Foute Partij en de muziek van Jopie Tranendal.

Op zaterdag 23 september is er een brullend vol programma op het feestterrein langs de N35 bij Zwolle. Daar zullen brullende tractoren hun krachten tonen en de special-acts zullen laten zien wat zij waard zijn. Na al dit motorgeweld en dieselgeuren is er ‘s avonds weer de mogelijkheid om na te genieten in de feesttent. Dit alles met live muziek van niemand anders dan Henk Wijngaard en de BTW Band.

Tijdens dit weekend is er uiteraard ook gedacht aan de jongsten onder ons. Met een springkussen, raceparcours, zandbak en natuurlijk de trekkertrek wordt het ook voor de jeugd een fantastisch weekend. 

 

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.