koopman grijpt de winst in assen

“Het was een mooie race. Toen ik voorop lag heb ik agressief gereden en wist ik dat het goed zat toen ze niet meer uit mijn slipstream konden komen”,  aldus de coureur uit Heino.

De start van de race op zondag was iets minder waardoor de Pearl-Gebben coureur zich direct terug moest knokken naar de kop. In de tweede ronde ging het mis bij het aanremmen van de Strubben. In zijn val nam Koopman de Duitser Kappler mee. Door snel de motor op te rapen kon de race met grote achterstand vervolgd worden. Na een indrukwekkende inhaalrace met snelle rondetijden bleek P6 het hoogst haalbare.

Koopman: “Ik remde iets te enthousiast en voor ik het wist lag ik ernaast. Ik heb daarna gereden voor wat het waard was en ben blij met die P6 waar door mijn voorsprong in het klassement niet al te veel schade heeft opgelopen.”

Tekst: Willem Binnendijk
Fotograaf: Racesport @Jan Timmerman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.