kika estafetterun loopt door overijssel

Hierbij lopen teams in een estafette van Groningen naar Utrecht. Doel : zoveel mogelijk geld inzamelen voor KIKA en als tegenprestatie in verdeeld over drie dagen, bijna driehonderd kilometer hardlopen. Voor dit doel doen 18 teams mee die op zaterdag Deventer zullen passeren.

Bij het parkeerterrein bij Het Stormink en het politiebureau is een controlepunt van KIKA. Hier komen de lopers vanaf Schalkhaar, Deventer binnen. Na dit 60 kilometer-controlepunt lopen de teams richting Wilheminabrug om daar, eenmaal over de IJssel, de route te vervolgen richting Loenen voor de resterende 40 kilometer van die dag. Een team uit Deventer doet mee met deze loop.

Onder de naam “ Team Deventer” hebben 4 lopers, met hun 3 begeleiders, zich het afgelopen jaar op diverse plekken ingezet om geld in te zamelen voor KIKA. Naast de uitdaging van het lopen was het ook een uitdaging van het team om het startgeld binnen te halen. Door de vele acties hebben ze dit gedrag reeds overschreden en hopen zelfs een bedrag van €7500,00 op te halen voor KIKA. Op zaterdag 2 september tussen 13.00 en 14.00 uur verwacht “Team Deventer” zijn thuisstad aan te doen. Om het een en ander te vieren voor vrienden en sponsoren is er een fanzone ingericht voor “ Team Deventer ”.

Deze fanzone staat bij het controlepunt, bij Het Stormink. Dit team hoopt hier al hun familie, vrienden, kennissen en sponsoren te mogen begroeten. Maar het zou ook mooi zijn als alle andere teams een warm welkom krijgen van de Deventer inwoners, die zich inzetten voor KIKA. “ We rekenen op jullie steun” ; aldus Team Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.