kennismaken met mindfulness voor mantelzorgers uit raalte

In de bijeenkomst kunt u ervaren wat mindfulness voor u kan betekenen. Deelnemers doen een aantal oefeningen en u krijgt informatie over de werking van mindfulness. In het najaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een groep die op 30 oktober van start gaat. Hierover krijgt u tijdens de kennismakingsbijeenkomst meer informatie.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 19 september van 9.30 uur tot 11.30 uur in het Centraal Hart, Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot 15 september. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Kelly Bekebrede, mantelzorgconsulent Carinova: k.bekebrede@carinova.nl of 0570-518185.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.