kachel fm gaat als de brandweer

De vrijdag is dit jaar in een Duits thema gegoten, met optredens van Victoria (Helene Fischer double), Nina Lizell en Die Schluchtenkracher. Dit belooft een waar spektakel te worden. Op de zaterdag zullen er optredens zijn van Jan Keizer & Annie Schilder, waarna Harten 10 de avond afsluit. Op de zondagmiddag komen Koos Alberts en Aukje Fijn het feest voortzetten.

Brandweer
Ze houden er een rare traditie op na bij Kachel FM, elk jaar weer een ander bijzonder voertuig als promotie voor het weekend. Eerder wist men onder andere al een limousine en legertruck te kopen, dit jaar werd met het thema “Als de brandweer” al snel duidelijk welk voertuig het moest worden.

De dertiende editie van Kachel FM zal veilig verlopen, nu de organisatie zelf ‘brandweerwagens’ heeft. Deze imposante voertuigen zullen de komende weken ook te zien zijn in Salland en omstreken. Of de vrijwilligers van Kachel FM het blussen misschien beter aan de ‘echte’ brandweer over moeten laten, is sinds zondag te zien in een ludieke promotievideo, te zien op facebook.com/kachelfm en YouTube. Binnen 24 uur is de video al meer dan 50.000 keer bekeken, waaruit maar weer blijkt dat het feest inmiddels uitgegroeid is tot bekendste piraten muziekweekend van Overijssel en daar buiten.

Nieuwe kachel
De wisselende vervoersmiddelen is één ding, maar op het feestterrein staat al jaren een ander groot kenmerk van Kachel FM: De houtkachel. Deze was na al die jaren versleten geraakt en is gelijk maar vervangen voor de komende editie. De beslissing om de kachel direct maar even 3x zo groot te maken, was ook snel genomen én gerealiseerd (zie foto).

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond (10 euro entree). Kijk voor meer informatie op staging2.kachelfm.nl of Facebook. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend ook een livestream te volgen zijn.

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/wSaNVb4lFW8″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.