jubilerende schietvereniging de treffer op daggie old heino

Om het jubileumjaar meer glans te geven nodigt De Treffer u zaterdag 19 augustus – op het Daggie Old Heino – uit om tegen een geringe bijdrage uw schoten te lossen op een vijf rozenkaart. Ook kunt drie schoten lossen bij ‘het Guldenschot’, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Wie raakt of schiet het dichtst bij het getal 50 schiet op de gelukskaart bij ‘het Guldenschot’. Sprokkelt u bij de vijf rozenkaart 40 (maximaal 50) of meer punten bij elkaar, dan heeft u zeker prijs. Alle deelnemers vermelden hun naam en telefoonnummer op de kaart en deponeren deze in de daarvoor bestemde doos en dingen mee voor nog eens drie waardevolle prijzen! Door mee te doen aan het Guldenschot maakt u kans op de hoofdprijs: een schietarrangement voor tien personen. (1e prijs: een schietarrangement voor vijf personen, 2e prijs: een lidmaatschap van De Treffer voor één heel seizoen (september t/m april), 3e prijs: een gratis schietavond voor u plus één introducé bij De Treffer tijdens de prijsuitreiking van dit schietfestijn op het Daggie Old Heino.

Het schietseizoen start op de eerste donderdag van september en duurt tot en met de laatste donderdag van april. De schiethal van De Treffer aan de Stationsweg 8b te Heino is van 19.00 tot 23.00 uur geopend.

De kogels zijn nog lang niet op, want zo’n jubileumjaar geeft extra energie! Ook is de schietvereniging al weer druk bezig om het Recreatieve Krommeloop Schiettoernooi voor te bereiden. De data voor de voorronden zijn: vrijdag 13, 20, 27 oktober en op 3 november. De grande finale is op 10 november 2017. Aanmelden voor het Krommeloop Schiettoernooi is nu al mogelijk via de website!

http://staging2.svdetrefferheino.nl/ 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.