Home / archiefcentraal / jeugd sport commissie organiseert 32e kermisloop in broekland

jeugd sport commissie organiseert 32e kermisloop in broekland

De 1 km voor de allerkleinsten met of zonder begeleiding start om 11.02 uur, de 2.9 km voor de iets oudere en grotere jeugd start om 11.00 uur. De deelnemers op de 5,6 km gaan om 11.30 uur van start terwijl de 10 km om 11.40 uur begint.

De korte afstanden leiden door de feestelijk versierde straten van Broekland waar de lopers flink aangemoedigd worden door het publiek langs de route. De route van de 5.6 en 10 km gaan ook door het bos van landgoed Neppelenbroek. Deelname aan de 1000 meter en 2900 meter kost 2 euro, voor de 5600 en 10000 meter is dat 5 euro. Voor de jeugd t/m 15 jaar is er een herinnering. Voor de deelnemers is op 500 meter afstand van de finish voldoende kleed- en douchegelegenheid in ’t Horsthuis beschikbaar.

Voor meer informatie over de Kermisloop kan contact opgenomen worden met Rob Hutten tel. 0570-531559 of website www.broeklanderfeest.nl. Inschrijven kan via: www.mijninschrijving.nl tot zaterdagavond 5 augustus 20.00 uur en zondagmorgen 6 augustus vanaf 10.00 uur in de feesttent op het feestterrein. Deelname is voor eigen risico.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.