italiaanse fabio en francesca 16 zoeken overijssels gastgezin

Francesca is erg extravert en dol op het leven. Ze is gek op gymnastiek, maar doet daarnaast ook aan schaken. Ze heeft zelfs al aan een aantal schaakwedstrijden deelgenomen. Verder houdt Francesca van skiën, naar het theater gaan en films kijken. Ze wil graag een keer Italiaans koken voor haar gastgezin.

Fabio is half Colombiaans, half Italiaans en zijn passie is dansen. Daarnaast houdt hij van gitaar spelen. In zijn vrije tijd speelt hij graag basketbal en voetbal. Hij gaat soms naar de kerk en doet vrijwilligerswerk voor mensen met een handicap. Francesca en Fabio zullen naar een middelbare school in de buurt van hun gastgezin gaan.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website van Travel Active onder het kopje ‘Overzicht buitenlandse studenten’ stellen Francesca en Fabio zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiooverijssel@travelactive.nl of bellen met 06-12586382 (geen WhatsApp).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.