Home / archiefcentraal / italiaans filmdiner in holstohus

italiaans filmdiner in holstohus

Ze zijn anno 2017 niet meer weg te denken: mobiele telefoons. Het is dé manier geworden om te communiceren met elkaar. Maar in de film Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers in het Engels) komt een gezelschap face to face samen. Tijdens het etentje bedenken ze een manier om elkaar als vrienden pas écht te leren kennen.

De aanvang is 18.30 uur, (zaal niet eerder open), waarna het programma om 19.00 uur start. NUT-leden kunnen kaartjes bestellen á 25 euro; niet-NUT-leden voor 30 euro. Bestellen loopt uitsluitend via: penningmeester.hetnut@gmail.com Vooraf betalen op: NL27RABO0139205918 onder vermelding van: Filmdiner 2017, naam & adres en aantal. Daarna ontvangt u een bevestiging, tevens uw entreebewijs. Op=op!

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.