informatieavond bij landstede mbo

De opleidingen van de volgende Landschappen zijn aanwezig: Gezond & Wel, Groen & Dier, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding, Techniek & Innovatie en Veilig & Beschermd. Zit jouw interessegebied er niet bij? Kom dan naar de Informatieavond op Dokterspad 2 in Zwolle, waar alle Zwolse opleidingen present zijn.

Voor meer informatie zie de website van Landstede MBO (staging2.landstedembo.nl). Hier kun je je ook aanmelden voor de Informatieavond. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.