Home / archiefcentraal / informatieavond bij landstede mbo

informatieavond bij landstede mbo

De opleidingen van de volgende Landschappen zijn aanwezig: Gezond & Wel, Groen & Dier, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding, Techniek & Innovatie en Veilig & Beschermd. Zit jouw interessegebied er niet bij? Kom dan naar de Informatieavond op Dokterspad 2 in Zwolle, waar alle Zwolse opleidingen present zijn.

Voor meer informatie zie de website van Landstede MBO (www.landstedembo.nl). Hier kun je je ook aanmelden voor de Informatieavond. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

 

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.