Home / archiefcentraal / in de smaak verwelkomt de glutenvrije bezoeker

in de smaak verwelkomt de glutenvrije bezoeker

Een positief kritische noot die de organisatie aan het denken heeft gezet. Met succes is een beroep gedaan op de twaalf deelnemers waar mogelijk glutenvrije gerechten te produceren, een alternatief te bieden of in ieder geval een allergenenvermelding te doen. Dat is niet overal gelukt, maar het is in ieder geval een begin. “We willen graag iedereen de kans geven ons festival te bezoeken en zeker niet mensen uitsluiten die bepaalde producten niet kunnen verdragen”, vindt voorzitter Peter Walter.

Het is een mooie twist aan de menukaart van In de Smaak 2017 die net het levenslicht heeft gezien. De twaalf restaurants – Reimink Heeten, Nostalgie Roalte, Van Jan, de Bagatelle, Plein 7, Brasserie Zwakenberg, Beleef Events, Buuffie’s Proeflokaal, BorrelzZ, Joop van den Enk Partycatering, Bekedam Food & Events en Restaurant Jan Steen – presenteren maar liefst 51 gerechten.

“Voor de een is het een feest van herkenning, voor de ander een duik in het onbekende. Hoe dan ook, iedere liefhebber van culinaire uitstapjes komt volledig aan zijn trekken. En red je het niet om alles op één dag uit te proberen, kom je gerust de volgende dag terug”, zegt Walter lachend terwijl hij verwijst naar www.indesmaakraalte.nl waar een compleet overzicht van de gerechten te vinden is.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.