Home / archiefcentraal / hoonhorst viert ook dit jaar weer de zomer

hoonhorst viert ook dit jaar weer de zomer

Voor leuke muziek wordt uiteraard ook gezorgd. Over het carnavalsthema van 2018 kan men dit jaar zelf beslissen. Op de Facebookpagina van carnavalsvereniging De Hoonhakkers kan iedereen stemmen op één van de vijf thema’s. Het thema met de meeste stemmen wordt rond 17.00 uur bekend gemaakt.

Aan de kinderen is ook gedacht. Ze kunnen zich laten versieren met Glitter Tattoo’s en er is een springkussen aanwezig. Het Sproeifeest is aanwezig om de prijzen uit te reiken van de ballonwedstrijd. Dit vindt om 15.15 uur plaats. De toegang is gratis.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.