hoonhorst vierde de zomer in stralende omstandigheden

Door het mooie weer werd het al vroeg druk op het dorpsplein. Dat mocht ook wel want tegen drieën werd het beroemde Hoonhorster klapmutsje gepresenteerd. Alle aanwezigen hebben kunnen genieten van een live optreden van Toos & Roos. Ze schuifelden van tafel naar tafel om hun muzikale kunsten ten toon te brengen, wat een intieme sfeer met zich mee bracht.

Tegen 17.00 uur was het dan zover en werd het carnavalsthema van 2018 bekend gemaakt. Ook dit jaar konden de mensen van Hoonhorst en omstreken stemmen op hun favoriete thema. Het was een nek aan nek race tussen ‘Monsterlijk mooi carnaval in Hakkersdonk’ en ‘De Hoonhakkers zien overal muziek’, in waarbij laatstgenoemde uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Aan menig statafel werd nagepraat over hoe ze er komend jaar invulling gaan geven aan het nieuwe thema. De verenging is benieuwd en ziet de creaties graag tegemoet tijdens het carnavalsfeest van 2018. Het bleef nog lang gezellig in Hoonhorst met menig drankje en de barbecue die overuren maakte. Vervolgens gingen zelfs nog de voetjes van de vloer.

De organisatie bedankt nogmaals alle sponsoren die deze middag mogelijk hebben gemaakt.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.