heino maakt zich op voor de 31e editie van de pompdagen

Zoals gebruikelijk karakteriseert de Pompdagen zich door een aantal vaste elementen. “Als je het programma van de komende Pompdagen bekijkt dan staan er niet veel verrassingen in afgezien van een spectaculair muziekprogramma op alle podia” aldus Hans Egelie, voorzitter van Stichting Heija. “Daggie Old Heino, Pomptoertocht, Spellencircuit, Stoelendans, Ludieke Bingo, 60+ middag, etc., zijn allemaal vaste waardes die al jarenlang zorgen voor vertier en plezier voor alle Heinoërs”. De veranderingen zitten echter in de programmaonderdeel zelf stelt Egelie. “Zo heeft het spellencircuit elk jaar nieuwe spelletjes, heeft de oecumenische dienst heeft elk jaar een ander thema, de stoelendans dit jaar een 90+ ronde en de pomptoertocht weer een mooie nieuwe routes uitgezet. Als vanouds dus, maar toch vernieuwend”.

Ook de Rode draad heeft dit jaar een totaal andere invulling; Vorig jaar nog het Glazen Huis, dit jaar de Grootste Taart. De vrouwen van Nu gaan de uitdaging aan om een maar liefst 2,5 meter hoge taart te maken. Ook de publiekstrekker op donderdag, de Donderse markt heeft een nieuwe twist, die wordt dit jaar aangevuld met Foodtrucks en straattheater! En het Erfhuus wordt “Heino tikt ‘m af”. Antieke spullen worden ingeruild voor spectaculaire kavels zoals een helikoptervlucht, ballonvaart, autorijlessen, VIP kaarten enz., enz. Kortom, bekende onderdelen, maar in een heel ander jasje.

Pompdagen App
Wat daarentegen compleet nieuw én vernieuwend is dit jaar bij de Pompdagen, is de Pompdagen-App. Gratis te downloaden via de App store of Google play. Alle relevante informatie over de Pompdagen tref je hier aan. Het programma, de activiteiten (de kinderen hebben zelfs een eigen rubriek), een plattegrond, foto’s, de huisregels en… Ludieke winacties waaronder een heuse Pompselfie-wedstrijd maar ook het spel “Zoek de Pomp”. Elke dag zal er in Heino een felbegeerd (groen) “Pompje” verstopt worden, érgens in het dorp. Tijdens de Pompdagen kan iedereen die de App heeft gedownload, aanwijzingen krijgen van waar het Pompje zich die dag bevind… Voor de beste speurneus of eerlijke vinder staat er uiteraard een leuke prijs klaar.

Voor meer informatie en de laatste ins en outs: Ga naar je appstore en download de Pompdagen App!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.