groot restanten and voordeelweekend in gastvrij wijhe

Komend weekend pakken de deelnemende winkels hun laatste stuks wel heel goedkoop in uw tas. Ook dit jaar is het een breed aanbod uit allerlei branches, met de allerlaatste restanten zo aan het eind van het (mode) seizoen. Nu ook met tal van scherpe en ‘verse’ koopjes/aanbiedingen, speciaal voor deze 2 dagen.

Pak uw voordeel uit een breed assortiment van de vele aanbieders. Iedere ondernemer heeft zijn/haar eigen unieke voordeel of aanbieding. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. U bent van harte welkom.

Winkels die aan dit restanten- & voordeelweekend meedoen zijn te herkennen aan de speciale restanten- & voordeelweekendposter.

Info: Jan Amse – tel: 0570-521253 Mobiel: 06-55151617

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.