gratis lezing over tuinontwerp door arjan schepers

Het najaar is een goed moment om met de tuin aan de slag te gaan. De grond is warm, waardoor planten goed zullen groeien. In het voorjaar kunt u dan meteen van een mooie nieuwe border genieten. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het veranderen van zijn tuin kan tijdens de open dag met zijn tuinvragen terecht bij Ine Voetdijk, tuinontwerpster uit Olst.

Op de kwekerij zijn pollen van restanten uit de tuin te koop. Het zijn planten die niet meer nodig zijn in de tuin omdat ze te groot geworden zijn, of vervangen worden. Hierdoor heeft u direct grote planten in uw tuin. Ook kunt u op het terras genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Zondag 3 september. 10.00-17.00 uur. Hakkershoekweg 9, Mariënheem. Toegang is gratis.

staging2.tuinenvansalland.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.