gewoon carolien op een magische wijze meer energie

Ik vertel dat wat ik zie, voel of ervaar, waar de energie gaat bewegen om een doel te bereiken. Het geeft vaak duidelijkheid en rust. De mevrouw heeft vertrouwen en komt best snel in een ontspannen, maar bewuste staat. Hartslag rustig, ademhaling rustig en alles wat in haar lichaam ‘dwars’ zit mag vrijkomen voor nog meer gezondheid en energie. Want dat is het doel voor haar.

Ineens komt er iets –’een soort van omhoog’’- , de mevrouw wordt meteen wat angstig, ik voel haar lichaam verkrampen, hartspieren samentrekken, hartslag omhoog, ademhaling omhoog en sneller. Het is duidelijk dat zij dit gevoel niet prettig vindt. Zij heeft het gevoel dat ze in elkaar gedrukt wordt en denkt dat ze doodgaat. Dit gevoel heeft ze vaker gehad in de eerste jaren dat haar vader was overleden. We ademen rustig verder. Het verkrampte gevoel is er een paar minuten en daarna gaat het beter.

Als ze rustiger is, durf ik met haar dieper te voelen. Waarom krijgt ze deze ervaring? Wat zit daarachter? We gaan nog een keer in het gevoel en ik ervaar een soort van party-tent dat over haar hoofd komt. Dat geeft een druk op haar hoofd, keel en schouders. De druk komt omdat onder andere haar denk energie naar beneden gedrukt wordt. Dat geeft een gevoel van geperst worden. Daar was ze bang voor. Pfoe, ze denkt inderdaad veel dus dat was ook ineens een pittige kracht. Tegelijkertijd met de druk naar beneden, voelden we ook een soort van water draaikolk van beneden naar boven toe. Alsof het water de denkenergie schoonwaste. Door de woorden durft ze het toe te laten.

Ik noem haar dat ik veel aanwezigheid voel en een persoon die zich kenbaar maakt als haar vader. Ik vraag haar of zij wil voelen en kijken. Zij ervaart een ‘lichte’ persoon. Ze ziet de contouren van een hoofd en schouders en voelt alleen maar warmte, veiligheid/ geborgenheid en ziet goud/geel licht. Ik voel dat ze geen woorden meer kan uitbrengen en weet dat zij van haar vader geniet. Tranen stromen over haar wangen. Een gesprek zonder woorden, helemaal op gevoel.

Dan lijkt het alsof haar vader haar schouders vastpakt, en ineens ervaren we beide een grote stroom aan energie door haar heengaan. Heerlijke warme, prettige fijne energie. Het gaat soms wat anders dan verwacht bij mij op de behandeltafel. Het is soms wat magisch, maar toch: het doel is bereikt!

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.