gewoon carolien inspiratie

Ik vraag hem hoe hij God en het Goddelijke ervaart. De man vertelt dat hij in alle rust en liefde doet wat hij geleerd heeft. De woorden in de kerk gaan, zoals hij het zelf zegt; ’het ene oor in en de andere weer uit’. Woorden komen vanzelf als ik ervaringen vertel van mijn vindtocht naar God/ het Goddelijke. De woorden lijken ingegeven, ook ervaringen van mijzelf en andere mensen die uit het lichaam gaan om vanuit hun zielenlichaam door de kosmos te reizen, mensen die een bijna dood ervaring hebben gehad en meer. En hij zegt zacht; ‘dus toch….’ we zijn beide ontroerd. Inspiratie.

Een meneer in een winkel spreekt me aan dat hij de columns zo leuk vindt en altijd leest. Hij vindt vooral voorbeelden van onzichtbare banden die mensen met elkaar hebben erg fijn om te lezen. Hij heeft zelf een mooie ervaring. Hij zat in de kerk en zijn dochter mocht met meer jongeren op het podium. De jeugd was wat onrustig, kletste wat en wat zag de vader; zijn dochter zat met haar vingers in de neus.’Dat kan niet als je op het podium in de kerk staat’, dacht vader. Dus de boze emoties die hij innerlijk liet komen, gaven hem veel energie. Als van Zelf richt hij de energie en zegt in zichzelf; ‘….(naam van zijn dochter), vinger uit de neus’. De dochter schrikt, haalt meteen de vinger uit de neus en kijkt om zich heen. Dit terwijl de dochter op het podium stond, de man in de banken en de man niks met zijn mond gezegd heeft. Zo zie je maar, je kunt iemand helpen met gedachten en energie. Inspiratie.

Een mevrouw die over niet al te lange tijd het aardse leven gaat verlaten, inspireert me door haar intens genieten. Ze heeft al vele ervaringen gehad die te maken hebben met waar ze naar toe gaat en hoe het daar voor haar zal zijn. Ze heeft veel dankbaarheid voor het meesje dat even op haar vensterbank wipt, de paardenbloem tussen de gecultiveerde bloemen, zelfs als haar infuus set weer opnieuw geprikt moet worden, kan ze genieten van kleine zaken en dankbaar zijn voor het leven. Het leven inspireert.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.