gewoon carolien de ziekte

Een mevrouw vertelde dat ze een knobbel in haar borst had en deze week erg bezorgd was. ‘Een knobbel in de borst, dan is het goed mis’, had ze ergens gelezen op internet. Ze wist al dat ze dan voor een borstamputatie zou gaan kiezen en hoopte dat haar lymfeklieren dan bespaard mochten blijven. Ik had helemaal geen slecht gevoel bij de knobbel in haar borst en vroeg haar of ze positief in de vorm van wensen voor haarzelf wilde denken, bijvoorbeeld; ‘ik wens gezonde borsten, lymfklieren voor mij’’. In elk geval tot ze meer uitslag van het ziekenhuis had. Positief denken is een enorme kracht. Eind van die week hoorde ik dat de doctoren met behulp van een punctie een cyste (een met vocht gevulde ruimte) in haar borst hebben leeggezogen. Gelukkig geen borstkanker.

Een mevrouw van rond de 45 jaar, vertelt dat het goed met haar gaat, maar dat de verkeerde cellen zijn weggehaald. Ze had eerder een infectie op de grens van de baarmoederhals en de baarmoedermond die er waarschijnlijk al lange tijd zat. Het lichaam heeft deze afwijkende cellen niet zelf opgeruimd. Haar immuunsysteem werkte dus niet volledig. De infectie is dus niet gezien en zo was haar lichaam op die plek in een voorstadium van kanker. Een simpele operatie heeft deze kanker weggehaald, maar controle blijft belangrijk.

Zij heeft via de praktijk de medicinale wiet gecontroleerd leren gebruiken. Ze maakt deze wietolie nu zelf. Ze heeft veel ervaringsfilmpjes en verhalen gezien en gelezen van mensen met kanker die zichzelf genezen en geen last meer hebben van de gevolgen van chemo en bestralingen. Ze leert nog beter en anders voor haarzelf zorgen. Ook zorgen we samen voor een optimaal immuunsysteem onder andere via voeding (-ssupplementen) die speciaal uitgetest zijn voor haar.

En ik mocht deze week extra energie geven aan een prachtmens. Op twee plekken waren de tumoren weggehaald en de lever mag weer aangroeien, hopelijk met goede cellen. Ze ervaart altijd als ze via mij energie krijgt en als we afspreken voelt ze daarna verlichting. Met gedachtenkracht proberen we de slechte cellen te laten oplossen. Imploderen heeft dat. Soms voelt ze als dat gebeurt. Het voelt dan alsof er iets ‘ploft’ en er dan een leegte is. Die leegte vult zich dan met neutrale energie. Als ik met haar mag samenzijn, laat ik energie ook naar andere mensen met de ziekte gaan. Vaak weet ik niet waarheen precies waarheen, maar ik weet dat het bij de mensen komt die het kunnen gebruiken. Er zijn veel mensen met de ziekte. Je kunt ook liefde en energie naar deze mensen laten gaan.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.