geen entree bij luttenbergs feest

Donderdag 10 augustus bijt, na de tweede editie van de Tentquiz ‘De slimste Luttenberger,’ DJ Yannick het spits af. DJ Yannick is bekend in de hele regio en draait regelmatig bij o.a. de Gouveneur in Raalte. Hij weet er altijd weer een mooi feestje van te maken.

Vrijdag 11 augustus is het in de feesttent partytime met Back tot he 90’s. En als grote klapper treden ook de Party Animals op. Dresscode: trainingspak!!! In de kroegtent staat DJ Mauz achter de draaitafel.

Zaterdag 12 augustus speelt Session in de feesttent en zal DJ Tom van Duuren de pauzes opvullen. Session maakt er één groot feest van waar je kunt meedansen, meezingen en direct kunt reageren op de muziek middels social media via de led-videowall. In de kroegtent komt Daisey’s DJ Team op herhaling na het grote succes van vorig jaar. Space Jam DJ’s zullen ook in de kroegtent draaien.

Zondagmiddag 13 augustus is het de beurt aan Poor John op het terras na afloop van het zwientie tikken. Deze band stond vorig jaar nog op het hoofdpodium bij de Stoppelhaene en heeft ook al gespeeld tijdens het Pleinfeest bij Elckerlyc. Als afsluiter staat op zondagavond de band Piano & Co op het podium, samen met opnieuw DJ Tom van Duuren. Piano & Co is één groot meezingfeest, want je kunt al je verzoeknummers aanvragen.

Luttenbergs Feest 2017 belooft een mooi muzikaal spektakel te worden. Mis het dus niet!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.