gastvrij wijhe in de ban van de manden

Al enige weken sieren fietsen met bloemenmanden, de route vanuit de haven naar het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Ook de manden boven de winkelstraat én de Poort van Wijhe, brengen u in de sfeer van de authentieke roots van Wijhe. Uiteraard kunt u terecht bij de vele gezellige terrassen die Gastvrij Wijhe rijk is. In de tussentijd dat u zelf een kopje koffie/thee drinkt en geniet van ‘het Wijhese mandje’; een speciaal voor de IJsselbiënnale, door Bakkerij Jolink ontwikkelde lekkernij, kunt u de accu van de elektrische fiets opladen bij de horecagelegenheden alwaar speciale fiets oplaadpunten zijn geïnstalleerd.

Tevens zal de Nicolaaskerk (in het centrum) geopend zijn van 10.00-16.00 uur en is er de mogelijkheid door middel van een rondleiding meer te weten te komen over de geschiedenis van deze kerk. Komende dinsdag is er tussen 10.00-16.00 uur een rondleiding door de prachtige Heemtuin Veermans Hof – IJsselflora. Daar treft u deze gehele periode kunst, gemaakt van echte IJsselklei.

Voor meer informatie: staging2.ijsselbiennale.nl bij de VVV’s of bij de startpunten langs de route.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.