Home / archiefcentraal / foodfestival smaek in t park gaat bijna van start

foodfestival smaek in t park gaat bijna van start

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. De afgelopen tijd is er veel getimmerd, gezaagd, geverfd en geknutseld. De bouwploeg (met veel handige Harry’s) heeft de handen flink uit de mouwen gestoken om ervoor te zorgen dat het park nog mooier wordt.

Dit jaar is er wederom aan de jongste bezoekers gedacht. Samen met Huys18 organiseren we het Kindercafé zodat kinderen voor een klein bedrag naar hartenlust kunnen knutselen. Kunnen de vaders en moeders in alle rust een lekker hapje en drankje nuttigen van de vele foodtrucks en meteen hun favoriete plaat uitzoeken bij DJ Vintage Vinyl.

Tot slot zal Haarmode Ellen en kledingwinkel Wij2 in het park hun toffe kleding, make-up en accessoires gaan verkopen. En dat is nog niet alles! Tijdens ‘Smaek in ’t Park’ zal er in samenwerking met Haarmode Ellen een make-over worden weggegeven. Want na een heel weekend feesten is er vast wel iemand die dit kan gebruiken… Hou onze facebook dus goed in de gaten!

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Lenferink Vastgoed.

Festivalinformatie
Datum: zondag 3 september 2017 (tijdens de Wiejese Diekdaegen)
Tijd: 14.00-19.00 uur
Waar: Wijhe, park Wijhezicht
Toegang: gratis (betaling drankjes met Diekdaegenmunten en betaling eten contant)
Meer info: www.diekdaegen.nl- www.facebook.com/smaekintpark – @smaekintpark

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.