festival op de vecht gaat bijna van start

Het festival opent donderdag met een Hollands Glorie Concert dat om 20.00 uur begint. Een gezellige avond vol bekende Nederlandstalige hits en liedjes. Met optredens van o.a. Django Wagner, Met Hart en Smart, Popkoor X-Cream, Lisa Mondeel en een afterparty door Q Music DJ Martijn Kolkman. Hij draait een uur lang hits van het Foute Uur.

Vrijdag is de Kinderdag met overdag workshops en ’s avonds de vrolijke musical ‘Bultje gaat naar de Maan’. Uitgevoerd door de musical cast van de Beerze Bulten. Alle kinderen van de workshops spelen als echte musicalsterren mee! Ook de Vechtdal College Big Band treedt op! Aanvang 19.30 uur. Vrijdagmiddag wordt vanaf 15.30 uur in Hotel De zon een inspirerende Ondernemersbijeenkomst gehouden voor alle ondernemers uit het Vechtdal. Met gastspreker Bernard Wientjes en een gezellige netwerkborrel als afsluiting.

Zaterdag tussen 10 en 16 uur wordt er op de Vechtbrug een leuke Watermarkt gehouden op de Vechtbrug. In diverse stands, zoals van de Waterschappen en de Brandweer, wordt informatie gegeven over alles wat met water, de Vecht, natuur en landschap te maken heeft. Er zijn speciale gratis rondvaarten in de Vechtezomp. De Watermarkt is leuk voor jong en oud!

Zaterdagavond vanaf 20.00 uur vormt het drijvende podium met daaromheen vele boten en bootjes het sfeervolle decor voor het grootste Vecht Concert met optredens van o.a. Niels Geusebroek, Matangi en Regina Ederveen, de show I’m a Soulman en de muziek van Edith Piaf en Simon & Garfunkel. Met een swingende afterparty tot in de kleine uurtjes wordt deze editie van het festival afgesloten.

Het wordt weer een weekend lang genieten op en rond de Vecht in Ommen! Voor meer info en kaartverkoop staging2.festivalopdevecht.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.