feestelijke jubileumeditie pomptoertocht

De tocht voor oldtimers en klassiekers, werd voor de 20e keer verreden. In de kom van het dorp kon het massaal toegestroomde publiek de eindeloze stoet zien langskomen en de opgestelde voertuigen nog eens op het gemak bekijken.

Hans Egelie, voorzitter stichting Heija Heino is uitermate tevreden over het verloop van de Pompdagen. “Er waren geen calamiteiten of ongeregeldheden. Ondanks enkele buitjes zijn er geen programmaonderdelen in het water gevallen. De rode draad met de grootste taart, de 20e editie van de Pomptoertocht en ‘Heino moet een liedje zingen’ waren mooie hoogtepunten!”

Met een spectaculaire bijdrage aan ‘Fonds voor Ons’ werd het Pompdagenfeest waardig afgesloten. ‘Heino tikt ‘m af’ (de opvolger van het Erfhuus, red.) mocht een bijdrage van maar liefst 7.000 euro overhandigen!

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.