enquete openbaar vervoer voor mensen met beperking

De uitkomsten worden in het najaar aangeboden aan onder andere het ministerie van Infrastructuur en Milieu, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en prinses Laurentien.

De aanleiding voor de enquête is een diner pensant van 3 juli jl., waarbij ervaringsdeskundige en medewerker bij MEE Patrick Schmidt bij prinses Laurentien mocht vertellen waar mensen met een beperking vandaag de dag nog tegenaan lopen in het openbaar vervoer

Er is een enquête voor mensen met een beperking staging2.surveymonkey.com/r/vragenlijstov en een enquête voor professionals die hen ondersteunen staging2.surveymonkey.com/r/vragenlijstovprofessionals. Het is mogelijk de enquêtes t/m 14 september in te vullen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.