Home / archiefcentraal / een herinneringsboom in elke buurt

een herinneringsboom in elke buurt

De reacties op dit plan waren erg positief. Meerdere buurten en straten hebben al gereageerd en velen halen de samenwerking aan van 1988, tijdens de viering van 150 jaar Luttenberg Kerkdorp, toen vele buurten en straten gezamenlijk een kruiswegstatie hebben gemaakt. Het bomenplan zal nu verder uitgewerkt worden en daarvoor komt Dhr. Mannes Konijnenbelt op woensdag 6 september om 15.00 uur naar Luttenberg om uit te leggen, welk type lindeboom het meest geschikt is. Er bestaan namelijk zo’n 25 types lindebomen. Het is de bedoeling dat de buurt of straat deze boom en de omgeving eromheen zelf gaat onderhouden en het een mooie ontmoetingsplaats gaat worden. Er zal berekend worden wat de kosten zijn, die door de straat/ buurt gedeeld worden.

Wilt u helpen met de organisatie en/of wilt u ook aanwezig zijn op 6 september 2017 om 15.00 uur voor uitleg over de verschillende types lindebomen neem dan even contact op met één van de bestuursleden van de Stichting ‘700 jaar Luttenberg’ of bel of mail naar Henk Holtmaat. Tel.06-51062968 – hholtmaat@home.nl 

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.