demos markt en leuke activiteiten op keltisch festival wijhe

Op het festival zullen diverse demonstraties worden gegeven. Zo zijn er workshops Stage Combat (theatrale gevechtstechnieken), gegeven door Project Control Theater & Creaties uit Deventer. Verder is de Whiskey Stoker van de Gouden Moer weer aanwezig en zullen er mooie verhalen verteld worden door de verhalenverteller.

Bij Keltische sferen hoort natuurlijk vis. Daarom is dit jaar speciaal voor de liefhebbers weer een mooie ambachtelijke visrokerij aanwezig. Gerookte zalm ,rode poon makreel ,forel en paling met daarbij gerookte champignons, knoflook ui en tofu.

De Keltische Markt laat weer een grote verscheidenheid aan waren zien, zoals wolproducten van Woolfasion en Wol natuurlijk, Celtic Jewellery and gift door Gladdagh, Nepalese kleiding en sieraden door Pasa Himal en Sherpa oudtdoor en honingspecialiteiten, mede en bijenwas door de Gouden Moer.

Voor eten en drinken wordt natuurlijk ook gezorgd. Salland Catering is aanwezig met een echte Celtic barbecue. Verder verzorgt ‘A Blais ne h Eiram’ voor een traditionele Ierse High Tea en zijn er handgemaakte Fudhge en soft Nougats uit Engeland verkrijgbaar bij Jolei’s Fudgewold.
Op het terrein en op het podium zijn optredens te zien van onder andere Lowland Brigade Pipe Band uit Zwolle, Sisters of the Acient Ways en de beroemde Ierse Dansgroep Kyra.

De bands Daddy O uit Ermelo en The Shannons met ‘Folk and Roll’ bezetten ’s middags het podium.
Voor meer informatie kunt u terecht op

staging2.diekdaegen.nl of staging2.keltischfestivalwijhe.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.