de kern organiseert gespreksgroep voor gescheiden ouders

Wanneer een gezin door scheiding uiteenvalt komen er veel vragen, zorgen en soms complexe situaties waarin ouders en kinderen verzeild kunnen raken. Hoe ouders dan omgaan met zichzelf, de ander en de situatie waarin zij gezamenlijk zitten is lang niet altijd vanzelfsprekend.

In deze gespreksgroep van drie bijeenkomsten leren ouders kijken naar hun eigen situatie van scheiding en opvoeding van hun kind. Zij leren effectieve communicatietechnieken in te zetten voor de omgang met de kinderen en in de omgang met elkaar. Deelname geeft meer inzicht in wat er speelt bij de kinderen, geeft handreikingen voor beter gescheiden opvoeden, met als resultaat minder spanning en meer rust. De ouders gaan zelf aan de slag met opdrachten uit hun eigen leven.

De gespreksgroep vindt plaats in het Kulturhus te Raalte op dinsdag 26 september, dinsdag 10 oktober en dinsdag 31 oktober van 19.30 uur – 21.00 uur. Voor deelname vindt er een kennismakingsgesprek plaats.

Voor opgave en vragen kan contact worden opgenomen met Anneke Krijgsheld a.krijgsheld@stdekern.nl of Roelien van Lenthe r.vanlenthe@stdekern.nl, maatschappelijk werk De Kern 0570-547300.

Deelname aan deze gespreksgroep is gratis. Deze activiteit wordt door de Kern georganiseerd in het kader van CJG Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.