dawn brothers maken koele koele compleet

Op dit festival van de Sallandse rockband Bökkers zijn er verder optredens van Bökkers zelf, Millionaire, Hallo Venray en Stitch Jones. The Volcano Boys staan achter de draaitafels. The Dawn Brothers krijgen zo een herkansing in Luttenberg. Recentelijk zou de band optreden op het Luttenbergse festival Lil’Hill, maar dat moest toen worden afgebroken in verband met hevige regenval.

De meeste leden van The Dawn Brothers zijn de 20 nog maar net gepasseerd, maar de band maakt muziek met een oude ziel. Inspiratiebronnen zijn The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding. Het festival begint om 14.00 uur. Bökkers speelt ’s middags al een speciale set en om 17.00 uur gaat de gezamenlijke barbecue aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.