Home / archiefcentraal / cars and coffee meeting in boskamp

cars and coffee meeting in boskamp

Bent u in het bezit van een klassieke USA auto – of liefhebber van deze auto’s – dan bent u welkom tijdens het treffen van ‘Ruimzicht Cars & Coffee’. Het doel van dit treffen is: show je auto aan de andere deelnemers en het publiek en geniet ondertussen van een kop koffie en de verhalen over deze mooie voertuigen. Voor deelnemers is er een gratis kop koffie.

Het concept voor een dergelijk treffen is overgewaaid vanuit Amerika. In Nederland worden inmiddels al een aantal jaren op verschillende locaties Cars & Coffee meetings gehouden. Ruimzicht is gelegen aan de Salland Route en beschikt over een eigen grote parkeerplaats en een groot terras. Elke bezitter van een USA klassieke auto is zondag 3 september van harte welkom vanaf 10.00 tot 14.00 uur bij Ruimzicht, Eikelhofweg 9, 8121CV, Boskamp. Deelnemers en publiek hebben gratis toegang. Informatie: tel. 06-12529801.

www.ruimzicht.eu

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.