buurtbus salland zoekt twee nieuwe coordinatoren

Buurtbus Salland gaat per 10 december rijden met twee nieuwe buslijnen, te weten Olst-Raalte en Heeten-Deventer. Naast de vele chauffeurs die zich hiervoor al hebben aangemeld hebben zich ook al twee coördinatoren gemeld. Helaas is dit niet genoeg en dus zijn ze op zoek naar twee mensen die het team van coördinatoren willen versterken.

Wat doet een coördinator?
De coördinator bij Buurtbus Salland is het dagelijkse aanspreekpunt. Bij plotselinge ziekte bijvoorbeeld, een wegomlegging, teveel mensen bij een halte, andere ongeregeldheden, etc. Hiervoor wordt een snelle oplossing gezocht. Dit gaat veelal in samenwerking met Syntus en met de andere coördinatoren of een chauffeur, maar soms moet een coördinator ook zelf even snel een knoop doorhakken of informatie doorgeven aan de chauffeurs, etc. Een coördinator is enkele dagen in de week telefonisch bereikbaar. Hoe groter het team, hoe minder dagen per week. Omdat Buurtbus Salland het belang inziet van goede coördinatoren betalen ze een vrijwilligers onkostenvergoeding van €500,- per jaar. Het werk is afwisselend, er wordt gewerkt in een team met ander coördinatoren en met behulp van een deskundig bestuur.

De bus kan alleen gaan rijden wanneer zich mensen melden als vrijwilliger. Wat is een bus zonder coördinatoren? Met alleen chauffeurs komen ze er niet, alhoewel ze ontzettend blij zijn dat velen zich hiervoor al hebben opgegeven. Echter de aansturing is ook van groot belang. Meld u daarom nu al aan als coördinator van de nieuwe Buurtbus. Of bel eens voor een vrijblijvend gesprek. Hoe meer coördinatoren zich melden, hoe kleiner het beroep is dat Buurtbus Salland op hen hoeft te doen.

Interesse?
Bel of mail met Buurtbus Salland. Dat kan ook voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer er meerdere coördinatoren zich hebben gemeld gaat het team voor het eerst bij elkaar komen. Ook kunt u zich aanmelden via: Karin Köster: info@indeweer.nl of bel: 06 3657855.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.