broodje beenham halen loopt uit op vechtpartij

De vrouw stond samen met haar zus bij de snackwagen. Eén van de twee dames liet een consumptiemunt vallen. Een passant zette zijn voet op de consumptiemunt, zodat deze niet gepakt kon worden. Toen de vrouw alsnog haar munt willen pakken, ging hij op haar hand staan.

Het uitdagende gedrag werd steeds vervelender en het resulteerde al gauw in duw- en trekwerk. De vrouw kreeg uit het niets een flinke klap en raakte bewusteloos. De groep van zes personen die betrokken was bij de vechtpartij ging er vandoor. Er is daarna niets meer van ze vernomen. De vrouw werd opgevangen bij de EHBO.

De dader is afkomtig uit de groep van zes personen, die uit drie mannen en drie vrouwen bestond. Een van deze vrouwen zou de vechtpartij hebben gefilmd. 

Verdachten
Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Er wordt gezocht naar een blonde jongen die waarschijnlijk tussen de 18 en 25 jaar oud is. Hij had kort gestyled haar dat leek op een hanekam. Hij is rond de 1.90 en had een slank postuur. De tweede persoon die wordt gezocht had donker haar in een kort model. Hij was 1.75 lang en iets grover gebouwd. Een van de verdachten droeg blanke klompen.

Getuigen van het voorval worden verzocht contact op te nemen met de politie. Opnames die zijn gemaakt van de vechtpartij of van eventuele verdachten zijn eveneens welkom. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.