broekrock pakt uit 20 jaar broekrock

Wat is een jubileum zonder receptie? De zaterdagmiddag start om 16:00 uur met een receptie voor bands die op Broekrock hebben gestaan en de (ex-)vrijwilligers van Broekrock. En natuurlijk zijn er dan ook welkomsdrankjes voor alle andere bezoekers. Vanaf 16.30 uur begint de eerste band te spelen, Spacecraft. Deze band, afkomstig uit Zwolle, heeft al vaker op Broekrock gespeeld en is thuis in Punk, Rock andRoll en Garage Rock.

De volgende band heeft een supervolprogramma, maar heeft tijd vrij kunnen maken voor de  zaterdagavond op Broekrock: Naive Set. In 2015 speelde deze vierkoppige band in de Wereld draait door.De muziek van de band is “slim, super-catchyindiepop. Verslavend”, aldus 3voor12.  Ook Yasmine, die in 2017 aan de popronde meedoet, zal zaterdagavond spelen met poppy liedjes die veel te hard gespeeld worden. Ze zijn net klaar met het opnemen van hun debuut-EP en hebben zojuist de 1e single uitgebracht.

Misschien minder bekend, maar niet minder gewild: All The Kings Daughters. Ook zij hebben in de Wereld draait door gespeeld. Deze tweelingzusjes en singer- songwriters Nina en Laura Philips (1990) maken lieve, poppy folk nummers en zijn geïnspireerd door artiesten als The Roches en Laura Marling. Om in de akoestische sfeer te blijven zal ook SebDokman, bekend van de Paceshifters, een prachtige akoestische set spelen op de zondag. 

Intens rauw en tegendraads 
Dàt is Knarsetand. Ze zijn terug met een nieuwe rauwe sound, een vernieuwde bezetting en hebben een energie als nooit te voren en zullen de zaterdagavond van Broekrock afsluiten! Zij hebben maar één boodschap en dat is: ‘Welcometothe Mad House’. Voordat de avond zo ver is zal eerst BlackboxRed het podium rocken. Deze band werkt nu aan hun tweede full length album dat in 2017 uit zal komen. Dit duo brengt één en al spanning, en jij gaat dit meemaken!

Live in the Living
Naast muziek onderscheidt Broekrock zich van andere festivals in de omgeving. In onze huiskamerstijl ‘Live in  the Living’ zullen er het hele weekend door leuke acts te zien zijn. Altijd al willen weten hoe jij je eigen bier kunt brouwen? Kom dan zondagmiddag in onze living om te kijken hoe live bier wordt gebrouwen. Houdt voor verdere programmering de (social) media in de gaten.

Geen festival zonder DJ’s 
Zo draaien onder andere Mr. Rockafellar, ‘whomakesalternativegreatagain’, met Rock, Indie-Electro en electronicalternative dance plaatjes; Bolinski, DJ bij het Wulps DJ collectief en huis DJ van Amigo Gringo en zal 100% Rebergen de zaterdagavond afsluiten met heerlijke dansplaatjes.

Gratis? Ja gratis!
Al twintig jaar hanteert Broekrock een gratis entree. Dus altijd al eens willen weten wat Broekrock nou eens? Kom gezellig eens langs. Kom je uit Deventer en heb je geen vervoer? In samenwerking met het Burgerweeshuis gaat er een busje (voor weinig) vanuit Deventer naar Broekrock en weer terug. Kijk voor meer informatie op de website van het Burgerweeshuis. Nieuwsgierig geworden naar Broekrock of wil je meer weten? Kijk op de vernieuwde website: staging2.broekrock.nl, of op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.