Home / archiefcentraal / brett dilemma

brett dilemma

Uiteraard praatten we over tennis en over alternatieve sporten in geval van chronische blessures. Wandelen, fietsen. Is golfen niets voor jou? Toen kwam Mart met zijn ‘Uitspraak van de Dag’. Lachend uiteraard. ‘Weet je Brett. Een van de waarheden uit de sport: ‘Hoe kleiner de bal, hoe groter de kwal.’
Het dilemma ontstond toen ik het supermarktwagenkettinkje inhaakte en mijn oor viel in een gesprek tussen twee voor mij onbekende vrouwen. In dialect ging het er luidruchtig aan toe. Vakantiepraat. ‘Neuh, wie war’n gistern a weer terugge. Uut Frankriek ja. Dit joar mar een dag eerder vertrökn. Veurig joar mos Gerrit as een gek jaang um de Pompdaagn te hal’n.’
Vanuit Frankrijk komen jagen om op tijd te zijn voor de Pompdagen. Die kwam natuurlijk ook in aanmerking voor ‘Uitspraak van de Dag.’
Voorlopig noteerde ik ze beide. Mart en vrouw Gerrit.
En stelde het dilemma nog even uit.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.