Home / archiefcentraal / bottermarkt op 23 en 25 augustus

bottermarkt op 23 en 25 augustus

Standhouders verkopen hun mooiste en lekkerste streekproducten op de Bottermarkt. Bijna alles komt van Sallandse bodem. Sallandse worst, kaas, groente en fruit, koffie met krentenwegge, het is hier allemaal te koop. De traditionele kruudmoes ontbreekt uiteraard niet in dit plaatje en de melk, karnemelk en boter die de markt haar naam geven evenmin.

De Bottermarkt wordt op woensdag 23 augustus van 09.00 tot 13.00 uur gehouden aan de voet van de Plaskerk. Vrijdag 25 augustus sluit de markt aan bij de Boerendag op de Domineeskamp en duurt dan van 10.00 tot 17.00 uur. Dit is de laatste Bottermarkt van het seizoen.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.