bijeenkomst over innovatie tijdens boerendag van stoppelhaene

De gasten worden om 12.00 uur ontvangen met een lunch. Om 13.00 uur start het inhoudelijke programma. De gasten worden eerst welkom geheten door Ben Haarman, voorzitter LTO Noord regio Oost. Wat later begint een kort gesprek met Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel en Martijn Dadema, burgemeester van Raalte.

Vanaf 13.25 uur komt gastspreker Ruud Veltenaar aan het woord. Deze trendwatcher neemt de bezoekers mee naar de veranderende toekomst. Na de pauze start het interactieve gedeelte, waarin vier mensen uit de agrarische sector hun visie geven op stellingen rondom het thema innovatie. Het programma wordt rond 15.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens de lunch, in de pauze en tijdens de netwerkborrel zijn er diverse innovaties te zien en kunnen de deelnemers informatie krijgen over financieringsmogelijkheden. Bij de netwerkborrel bieden ondernemers uit de regio innovatieve hapjes aan.

Aanmelding via info@agrifoodinnovatie.nl (ook als je zelf innovaties hebt die je aan het publiek wilt laten zien) of kijk op staging2.agrifoodinnovatie.nl/agenda. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.